PF-logo7

instruktioner, arbete och rutiner

Här intill finns en övergripande personalinstruktion som reglerar vad som gäller för anställda inom Petite France, och en beskrivning av arbete och rutiner.  
Här finns också en checklista och andra dokument som ska underlätta arbetet.

aktuellt

Ny tid tid för middag. För att möta efterfrågan serveras lunch kl 11-16 och middag kl 16-19 utan uppehåll. Köket är alltså öppet hela tiden. Istället stänger vi lite tidigare på tisdag-lördag. Det är en anpassning till vad gästerna har efterfrågat under en tid.

Nya öppettider från tisdag 15 oktober.

Ta in markisen när vinden väntas tillta! Det är höst nu.

Presentkort 2019002 är utställt till Jasmine Rosenqvist. Registrera i kassan som betalt med FAKTURA, och spara underlaget. Det går att handla för sammanlagt högst 1260 kr. (Uppdatderat 2019-10-12)

KASSASUPPORT
Kl 9-16:30 telefon 018-10 00 18
Jour telefon 018-10 01 81
7173

ARBETSPLATS

Här intill finns andra dokument som behövs på en arbetsplats. De är en integrerad del av verksamheten, och syftar till att forma en säker arbetsplats där alla känna sig trygga, trivas och må bra.

Restaurangchef Anette Schilde, telefon 073 500 51 49
Kökschef Carl Fredrik Schilde, telefon 073 500 51 50