PF-logo7

instruktioner, arbete och rutiner

Här intill finns en övergripande personalinstruktion som reglerar vad som gäller för anställda inom Petite France, och en beskrivning av arbete och rutiner.  
Här finns också en checklista och andra dokument som ska underlätta arbetet.

aktuellt

Skurhink och mopp förvaras vid utslagsvasken utanför grönsakskylen på nedre plan - inte på personaltoaletten eller i köket.

60 kronor är priset för nyckeltjänsten! Vi tar emot och lämnar ut nycklar. De förvaras i kuvert/påse i lådan under kassadisken.

Vi löser inte in presentkort!

Använd swish endast för belopp över 100 kronor!  - 123 157 23 20

KASSASUPPORT
Kl 9-16:30 telefon 018-10 00 18
Jour telefon 018-10 01 81

ARBETSPLATS

Här intill finns även andra dokument som behövs på en arbetsplats. De är en integrerad del av verksamheten, och syftar till att forma en säker arbetsplats där alla kan känna sig trygga, utvecklas och få betalt.

Restaurangchef Anette Schilde, telefon 073 500 51 49
Kökschef Carl Fredrik Schilde, telefon 073 500 51 50