PF-logo7

instruktioner, arbete och rutiner

Här intill finns en övergripande personalinstruktion som reglerar vad som gäller för anställda inom Petite France, och en beskrivning av arbete och rutiner.  
Här finns också en checklista och andra dokument som ska underlätta arbetet.

aktuellt

Det ges hissrabatt med 20 procent på lagad mat från köket. Alla andra varor erbjuds till fullt pris. Villkoren står på vår hemsida under "i Markeliushuset" och meddelas i brevet här intill samt på föreningens årsstämma den 27 maj.

Frukostpaket i mathiss till fullt pris! 

KASSASUPPORT
Kl 9-16:30 telefon 018-10 00 18
Jour telefon 018-10 01 81
 

ARBETSPLATS

Här intill finns andra dokument som behövs på en arbetsplats. De är en integrerad del av verksamheten, och syftar till att forma en säker arbetsplats där alla känna sig trygga, trivas och må bra.

Restaurangchef Anette Schilde, telefon 073 500 51 49
Kökschef Carl Fredrik Schilde, telefon 073 500 51 50